Rekryterande kundklubben

Influencers marketing är ett vanligt förekommande begrepp bl.a. för att ens produkter och tjänster ska associeras i rätt sammanhang. Nu kan du ge den möjligheten till dina kunder!

Vi till påminna om att er egen kundklubb kan vara en mycket användbar marknadsföringskanal. Ett alternativ till att göra det möjligt är genom att länka till ett formulär för registrering av prenumeration direkt i ert nyhetsbrev. Se ett exempel nedan från Google.

screenemail

 

Genom att göra som i exemplet här så öppnar man för möjligheten att kunderna själva refererar dina produktnyheter vidare och då sprids materialet som ringar på vattnet. Det innebär också att kunder som tipsar varandra underlättar introduktionen, eftersom en vän som får tips gissningsvis redan har ett upparbetet engagemang för ert varumärke, och kan då direkt registrera sig för att prenumerera på era nyheter.

 

Addera ett formulär i ert nyhetsbrev redan idag och öka möjligheterna genom er kundkommunikation. Kontakta oss via adressen [email protected] så får du snabbt hjälp med hur du ska gå till väga.

 

Vi önskar er lycka till med kampanjarbetet!

 

/Team Rule

About the Author:

Leave A Comment