Epost Program 2017-06-21T13:46:59+00:00

Hur väljer man Epost program

Hur väljer man epostprogram egentligen? Idag finns det en mängd olika e-postprogram att välja på, hur vet man vilket som är bäst? när man väljer e-mail program är det viktigt att man väljer rätt epost program utifrån sina mål och förutsättningar. Även svensk support kan vara viktig. Speciellt när det rör sig om implementation i befintlig marketing automation cykel. Ibland kan den billigaste tjänsten vara den bästa för just dig. Men vanligtvis ställer ställer många företag högre krav på sin e-posttjänst idag än vad som kanske levereras i program som är gratis idag. Vi tycker det är viktigt att kunna förmedla statistik som hjälper våra kunder att fatta datadrivna beslut som hjälper kundens affär att växa.

 

Idag är det vedertaget att e-postmarkandsföring ökar försäljningen på webshopar. Det råder heller inget tvivel om att kundklubbar som skickar mailutskick till sina medlemmar har högre trovärdighet än dom kundklubbar som inte skickar erbjudanden och inbjudningar.

 

Så, hur ofta ska man skicka ett nyhetsbrev och när är det som mest effektivt att skicka ett erbjudande? Vi utgår allt från kundens marknad och hur man kan synka e-postutskicket med den övriga kommunikationen och marknadsföringen. För många e-handelsbutiker ser man att den bästa dagen att skicka ett erbjudande via mail är på söndagar vilket också påverkar försäljningen positivt. Men hur man skiver ett proffsigt mailutskick eller inbjudan till en klubbkväll kan en rekomendation vara att öppna med en öppen fråga i ämnesraden för att väcka mottagarens intresse.

 

Vår proffsiga och snygga mailmallar är mycket uppskattade av våra kunder som kan framstå proffsiga och seriösa utan att betala extra för detta.

 

Läs mer om våra mallar eller kontakta oss för att boka in ett möte eller för att testa vår e-posttjänst gratis i 30 dagar.